Stellan és Alexander Skarsgard

Sziasztok!

Bizonyára mindkét színészt sokan ismeritek. Stellan olyan filmekben szerepelt, mint a Mamma Mia!, az Angyalok és démonok, Karib-tenger kalózai, Beowulf, Artúr király vagy épp az idei Thor. Alexander pedig a Zoolanderből, Lady Gaga Paparazzi című klipjéből, de persze leginkább True Blood című sorozatból, ahol az elképesztő Eric Northman-t alakítja. :)



Gondolom, a legtöbben azt is tudjátok, hogy ők apa és fia, ha pedig nem, akkor most már tudjátok. (Egyébként Alexander-nek 5 testvére van, és mindössze egy lány közülük. A legtöbben pedig a filmes szakmában dolgoznak. :D)

De most találtam róluk egy szerintem nagyon cuki képet. (Bár azért apu szájából a cigit kivarázsolnám, mert elég felelőtlennek tartom.) Alexander itt még kisbaba. :) Gondoltam, veletek is megosztom, hátha valakit érdekel. :)


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése