Mortal Instruments képeslapok 7.

Íme a legújabb TMI képeslap. :)



Fordítás:


Kedves Alec és Magnus,

tudom, hogy nem igazán állunk közel egymáshoz, de Isabelle beállított egy rakott, narancssárga bársonyt lóbálva, és azt állította, hogy ezt fogom viselni az esküvőtökön. Igaz ez, és ha igen, miért narancssárga?

- Simon
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. xD Remélem érkezik rá válasz :D Azt hiszem, azon még jobban lehetne derülni :D Főleg ha, Magnus válaszol xD
    Szinte el tudom képzelni, ahogy Isabelle és Magnus veszekednek a színekről :D

    VálaszTörlés
  2. Nos, nem akarlak elkeseríteni, de erre konkrétan nem érkezik válasz. :( (Bár tényleg nagyon vicces lenne. :D) Viszont, higgy nekem, a következő is nagyon vicces lesz. És úgy alapból, az utolsó 3 képeslap különösen vicces. A következőt Izzie írja Magnus-nak és Alec-nak, aztán arra Magnus válaszol, és utána egy újabb Izzie gyöngyszem jön. Aztán sajnos vége. :'(

    De ahogy már írtam, utána már vége lesz a vizsgaidőszakomnak, szóval jön a maradék 2 Üvegváros kimaradt jelenet, egy újabb extra novella Alec és Magnus első csókjáról, illetve aztán lassan érkezik még a két regény első fejezete is. :) Szóval nem kell aggódni, nem maradunk TMI nélkül. :)

    VálaszTörlés