Megvan Simon!!!

Sziasztok!

És igen, eljött a pillanat. Tudjuk, ki Simon.

És hogy miért nem derült ki eddig? Mert Torontóban volt, hogy tesztjeleneteket csináljon Jamie-vel és Lilyvel. :D Bezony. És Cassie, illetve Jamie és Lily is egyetértettek abban, hogy ő volt legSimonosabb mind közül. 

Hogy ki?

Robert Sheehan.

Tádááá:
És akkor mozgásban is:

Cassie-nek állítólag van egy aranyos története Jamie-vel és Roberttel, de egyelőre még megtartotta magának. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
  Blogger Comment

7 megjegyzés :

 1. Mi?? Ő lesz Simon? -.-
  no comment....

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Úgy örülök! :)) Nagyon jó színész, valami haláli a pasi. És angol. :D Már láttam Nathan szerepében a Misfits-ben és halálian játszott. Eddig neki örülök a legjobban a három főszereplő közül. :))

  VálaszTörlés
 3. Sziasztok!

  Igen, ő lesz. És köszi Clary, nagyon örülök, hogy végre hallhattam valaki olyan véleményét is, aki látta már valamiben. És akkor bizakodó vagyok. :D

  VálaszTörlés
 4. Szia!
  Ó te jó ég!!!
  Pont ma láttam a Boszorkányvadászatban és valami eszméletlen jól játszotta Kait (nem tudom így kell-e írni a nevét)
  Azt hiszem egész jó lesz Simonnak :D
  Üdv:Regi

  VálaszTörlés
 5. Szia Deszy!

  Végre még egy hivatalos! És örülök, hogy nem Ed lett a befutó (a korábbi találgatásokkal ellentétben) Nincs bajom Eddel, de szerintem túl erős lett volna Simon-nak, főleg Jamie mellett.
  Erről a srácról fogalmam nincs, hogy kicsoda, de szerintem (a képek alapján) egész jó választás. És elnézve a fentebb lévő rajongói posztert jól harmonizál egymással a trió :) Szóval bizakodó vagyok.
  Alec-re, Magnusra és Lukera leszek még nagyon kíváncsi :)

  VálaszTörlés
 6. Szia!

  Ed szóba sem került Simonnak. Ő nagy eséllyel Alec lesz, és a pletykák is erről szóltak. :)

  VálaszTörlés
 7. Ó én imádom ezt a színészt! És senkit ne tévesszen meg a hihetetlen szemöldöke:D az egyik legjobb színész, akit eddig láttam. Én kifejezetten örülök, hogy Ő lesz Simon, majd meglátjátok ti is milyen karakteres:)
  Puszi: Anna

  VálaszTörlés