Crossed borító

Sziasztok!

Már biztos, hogy milyen lesz a Matched második részének borítója. A Crossed, mert ez a második rész címe, ha minden jól megy, november 1-én fog megjelenni angolul. Íme a borító:


Nos, igen, ezúttal kék lesz a borító színvilága, és az írónő, Ally Condie honlapja is áttért a kék stílusra. A második rész borítóját ugyanaz tervezte és kivitelezte, mint aki az elsőét, és a modell is ugyanaz. Engem még az érdekel, hogy lesz ugyanolyan szivárványos hatása a borítónak, mint az elsőnek. Nos, ez majd csak akkor derül ki, ha megjelenik a könyv. :)

Ha esetleg nem tudod, milyen szivárványos hatásra gondolok:


Az írónőnek a saját bevallása szerint nagyon tetszik a borító, imádja. Idézem: "Gyönyörű. Tökéletes. Imádom a módot, ahogy áttörte a buborékot, és szabaddá válik. IMÁDOM. Ez pontosan az, ami Cassia történetének ebben a részében történik."

És igen, nem véletlen a színválasztás sem. Ezt csak azok érthetik, akik olvasták a könyvet. Nekem is csak sejtéseim vannak, hiszen a 3 tabletta, amikről a borítók a színüket kapják, az első fejezetben még csak említés szintjén jelenik meg. De mindenesetre 3féle tabletta színeit követik a borítók. Zöld, kék és vörös. Már alig várom, hogy végig elolvashassam, és kiderüljön, miért olyan fontosak. :)

Nos, egyet kell értenem az írónővel, én is imádom a borítót. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése