Új City of Lost Souls részlet


Dim light spilled through the windows, and a faint red glow from the smoke alarm over the closet. Clary was lying on her side, under a heap of blankets, and her back was deliciously warm. An arm was draped along her side. For a moment, in the half-conscious dizzy space between waking and sleeping, she wondered if Simon had crawled in the window while she slept, and laid down beside her, the way they used to sleep in the same bed together when they were children.
But Simon had no body heat…


"Halvány fény szökött be az ablakon keresztül, és alig látható vörös csillogás a szoba füstjelzőjétől. Clary az oldalán feküdt, egy takaróhalom alatt, és a háta finom melegben volt. Egy kar ölelte át. Egy pillanatra, félig még öntudatlan, szédítő űrben álom és ébrenlét között, azt hitte Simon mászott be az ablakán, amíg aludt, és lefeküdt mellé, ahogyan akkor aludtak egymás mellett, mikor még gyerekek voltak.

De Simon testéből már rég nem áradt melegség..."Ami engem illet, nagyon remélem, hogy ez a bizonyos testmeleggel rendelkező illető nem Sebastian, hanem Jace. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése