Újabb Árnyvadász könyv

Sziasztok!

Nem, sajnos nem egy újabb Árnyvadász sorozatról van szó, bár annak is nagyon örülnénk.

Ezúttal egy Árnyvadász kódex című könyv hírét csicseregték a madarak. Mind a The Mortal Instruments - A végzet ereklyéi sorozatban, mint az Infernal Devices - Pokoli eszközök sorozatban említés esik egy Árnyvadász kódexről, még akkor is, ha nem emlékszünk rá, mert ennél izgalmasabb dolgokkal foglalkoztunk.

Most végül eljött a pillanat (vagyis még nem most, hanem majd jövőre :P), hogy olvashatjuk ezt a bizonyos könyvet. 

Cassandra Clare hivatalos honlapja szerint a Nephilimek világába bevezető könyv 2013 novemberében jelenik majd meg angolul.

Sajnos túl sok információnk még nincs róla, annyit azonban tudunk, hogy a könyv több mint 40 rúnát is tartalmazni fog. 

2013 tehát úgy néz ki, az Árnyvadászok éve lesz!


Sajnos a magyar megjelenésekről egyelőre nincs információm, valószínűleg még a Könyvmolyképző Kiadó sem tudja, hogy mikor jelennek meg a következő könyvek a sorozatokból, arról pedig még inkább nincs információm, hogy a film mikor jön. 
A Kiadónál mindenesetre igyekszem megérdeklődni, hogy egyáltalán tervezik-e kiadni őket, mert nem vagyok benne teljesen biztos... (Itt most a kódexre és a novelláskötetre gondolok.)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése