Új 3 részes Harry Potter valami Rowlingtól?

Sziasztok!

Ez elképesztő!!!

"Bloomsbury, the publisher of the "Harry Potter" series by author JK Rowling, also said it was counting on a new Rowling three-book box set tied into the Potter series, and a non-fiction account of spies in World War II to support sales in the coming year." 

"A Bloombbury, a J.K. Rowling által írt Harry Potter széria kiadója bejelentette, hogy számítanak egy ÚJ három részes boxszettre, ami kapcsolódik a Harry Potter szériához, és egy tényirodalmi a második világháborús kémekről, hogy ezek is támogassák a jövő évi eladásokat."

(Forrás: http://www.reuters.com/article/2012/05/22/us-bloomsbury-idUSBRE84L0D820120522, illetve meg kell említenem a Dumbledore Serege oldalt, ahonnan a link származik: http://www.facebook.com/dumbledoreserege )

Nos, szerintetek mi lehet ez a 3 részes dolog? Azt írja a cikk, hogy új, azaz kizárja annak a lehetőségét, hogy esetleg a 3 kiegészítő kötet (A kviddics évszázadai, A legendás állatok és megfigyelésük illetve a Bogar Bárd meséi) lennének. 

De akkor vajon mi?

Rowling régóta ígéri, hogy megírja a HP lexikont, nem is olyan régen be is jelentette, hogy ez már nem csak ígéret, hanem megírja. Vajon ez lenne az? Három kötetben?

Vagy esetleg a rajongók által oly régóta áhított előtörténet lesz mondjuk a Tekergőkről vagy a Roxfort alapítóiról?

Esetleg valami teljesen más?

Nos, majd kiderül.

Addig is az már biztos, hogy szeptemberben jön az új Rowling könyv, ami még nem HP! És már megnyílt a Pottermore is, ahol remélhetőleg hamarosan elindul a második könyv is. :D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése