The Nine Lives of Chloe King

Sziasztok!

A hihetetlen mennyiségű HP poszt között gondoltam, örülnétek valami másnak is. (Egyébként HP-s poszt is lesz még... xD) Na szóval, ezúttal egy sorozatajánlóval készültem.

Mivel a Borgiák, a Trónok harca, a Vampire Diaries és az Odaát szünetel, és az általam eddig még nézett Camelot véget ért, kellett valami a nyárra, amit még nézhetek a True Blood mellett. Az egyik a Teen Wolf című MTV sorozat lett (erről majd még írok később), a másik pedig a The Nine Lives of Chloe King, azaz Chloe King kilenc élete.
A sorozat egy lányról szól, aki meghal. Majd felébred. Igen, jól hallottátok. A lényeg, hogy kiderül róla, hogy ő Mai, nem is akármilyen, hanem a régóta várt Egyesítő. Hogy mi is az a Mai, abba most nem nagyon mennék bele, de hasonló, mint a Macskanő vagy a vérfarkas. Lényegében macskákra jellemző szuperképességekkel rendelkezik, és mivel ő az Egyesítő, kilenc élete van, mint a mesebeli cicamicáknak... :D

Egy élete már elveszett, és a Mai most védelmezi, mert többet nem halhat meg. De mivel bérgyilkosok vadásznak rá, és az ellenséges Rend, ez nem is olyan egyszerű.

Mivel tinisorozatról van szó, nem meglepő, hogy srácok is felbukkannak benne. A szerelmi háromszög itt is előkerül. Az egyik srác Mai, és tipikus Jace karakter. Legalábbis hasonló: nagyképű, de közben csupaszív. Egyébként a színész, aki ezt a srácot játssza, pont a napokban nyilatkozta le, hogy jó lett volna számára Jace szerepe, mint kiugrási lehetőség. Imádom Jamie-t, de szerintem Benjamin Stone is nagyon jó Jace lett volna. Alapból nem tetszik, de a sorozatban olyan jól hozza a karaktert...
A másik egy hétköznapi ember, aki randira is hívja, a probléma csak az, hogy nem csókolhatja meg, mert ha egy Mai megcsókol egy embert, az ember meghal. Ennyi... xD Illetve kiderül, hogy e körül és az apja körül is van valami rejtély, hiszen az apja bízta meg azt a bérgyilkost, aki elveszi Chloe első életét.

Mint kiderült, a sorozat egy könyvből készült. Ezen már szinte meg sem lepődtem, hiszen az adaptációk korát éljük. A könyvsorozat három kötetből áll, magyarul még nem jelent meg, ha jól tudom, és nem tudom, hogy tervezik-e kiadni. 

A sorozat most jár a negyedik résznél, szóval még simán fel lehet zárkózni. Magyarul sajnos nem megy sehol, és nem is tudok róla, hogy megvette volna valamelyik csatorna, de angolul felirattal simán nézhető. :)

A sorozatot innen tudjátok letölteni torrenttel: http://www.thepiratebay.org
Feliratot pedig itt találtok hozzá: http://www.hosszupuskasub.com/




És akkor még néhány kép, mert nem bírtam ki, hogy ne tegyem be őket: xD









És videóajánló:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

1 megjegyzés :