Néhány kép a Pottermore oldalról

Sziasztok!

Egyszer már írtam a Pottermore-ról. Akkor még szinte semmit sem tudtunk róla. Az oldal még most sem működik, de ahogy a Lumos írja: "A visszaszámlálás leteltekor J.K.Rowling videóüzenetében tudatta a rajongókkal, hogy a Pottermore egy olyan közösségi weboldal lesz, ahol a Potter saga iránt érdeklődők megoszthatják egymással a teóriáikat, fórumozhatnak, beszélgethetnek. Ezen túl J.K.R. is időről-időre olyan exkluzív részleteket fed majd fel a varázsvilágból, melyeket eddig sehol nem hozott korábban nyilvánosságra. Minden bizonnyal az igazi rajongók számára ez lesz az oldal egyik legnagyobb vonzereje. Az alkotók gondoltak a e-könyvek szerelmeseire is: végre hivatalosan is elérhetőek lesznek a Harry Potter e-bookok, amiket le lehet majd tölteni (nyilván a megfelelő feltételekkel). Az oldal októberben nyitja kapuit, azonban már most érdemes regisztrálni, mert a "kiválasztottaknak" abban a megtiszteltetésben lesz részük, hogy részt vehetnek az oldal indulása körüli teendőkben (hogy ez pontosan mit jelent, azt most még nem lehet tudni).

Aki szeretne tagja lenni az online Potter-közösségnek, dobjon egy baglyot a portálkarbantartó koboldoknak, akik válaszbagollyal értesítenek, ha a regisztráció megkezdődik.

Egyelőre tehát októberig további várakozó álláspontra helyezkedünk, bár ahogy telnek a hónapok, bizonyára ki fog szivárogni egy s más a részletekről."

Szóval, ez lenne az. És bizony néhány már kép már ki is került. Íme:




Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése