Alexandert Valentine-nak?

Sziasztok!

Tudom, már nagyon rég volt TMI bejegyzés, szóval gondoltam, megosztom veletek a legújabb Valentine jelölt sokkoló kilétét.

A helyzet az, hogy szerintem a Jace utáni legnehezebb választás Valentine szerepére lesz. Hogy miért? Mert bár nem tudjuk pontosan, hogy hogy is néz ki, azt tudjuk, hogy jól. Jól kell kinéznie, hiszen Cassie leírta, hogy a bájával mindenkit magához vonzott, és hogy ő volt, akiért minden lány rajongott. És hát, Clary anyukája sem véletlenül ment hozzá. Tehát adott, hogy jóképűnek kell lennie, de közben kell benne valami alattomos gonosz vonás is. Ezenkívül nem árt, ha valamennyire hasonlít Jace-re, hogy hihetőbb legyen, hogy az ő fia. (SPOILER Persze tudjuk, hogy nem.) És még hozzátenném, hogy mivel nagy eséllyel lesz visszaemlékezős rész, hiszen az előző nemzedék múltjába is betekintünk a könyvben, el kell tudnia játszania egy fiatal, ifjonc árnyvadászt is, és a már érett, visszatért Valentine-t is.

Épp ezekből az okokból lesz nehéz a választás. Most nem fogok teljes körképet írni (a jövőben fogok, de ez nem az), de egy felmerült néven annyira meglepődtem, hogy meg kell osztanom veletek. És hogy ki ő?

Alexander Skarsgard.

Mert bizony felmerült, hogy ő legyen Valentine, és a Twitternek hála tudom, hogy az infó Cassie-hez is eljutott. Csak annyit reagált rá, hogy ő elfogult, mert imádja Ericet. (Ericet játssza Alexander a True Blood-ban. És mellesleg én is imádom. xD)

Először sokkolt ez az elképzelés, mert nem olyannak képzeltem Valentine-t, mint amilyen Alexander. De aztán elgondolkoztam... És rájöttem, hogy nem is olyan rossz ötlet.










Szerintetek?
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

3 megjegyzés :

  1. háááááát.... nem, én sem így képzeltem el, bár az első kép alapján még el tudnám képzelni. egy kis borostával, hátrafésült hajjal... lehetne rosszabb is :D

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Igen, igen. Én is így gondolom. A jelöltek közül, akiket a rajongók mondtak, még ő a legjobb. Bár igazából a True Blood miatt nem sok esélyt látok rá, hogy ő lesz, de érdekes gondolat. Majd meglátjuk. :D

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én igazából el tudnám képzelni Valentine-nak, ha a haja kicsit - na jó sokkal - világosabb lenne meg a szeme sötét, de hát a mai világban már van hajfesték meg kontaklencse. :) Bár én sem ilyennek képzeltem el, de még mindig jobb lenne, mint akit Jace szerepére választottak. :)

    VálaszTörlés