Interjú Stephenie Meyer-rel - Fordítás

A Twilight Official Guide-ról: „A kedvenc részem a vámpírok történetei. Sok minden van benne, ami új. Alice háttértörténete az egyik, amit eddig senki sem ismert. És azt hiszem, a rajongók meg fognak lepődni, hogy Victoria története milyen szórakoztató.”

Arról, hogy ír-e még történetet Edwardról és Belláról: „A történetet már elmeséltem, és kétlem, hogy még egy sorozatot írnék ugyanazokról a szereplőkről.”

A lehetőségről, hogy befejezi a Midnight Sun-t: „Remélem, hogy egyszer megírom, mert ez az, amit az emberek szeretnének. Mindegy, hogy mit írok, akarni fogják a Midnight Sun-t, de ebben a pillanatban nem írok vámpírokról.”

A még cím nélküli könyvről, ami következőleg meg fog jelenni tőle: „Ez egy fantasy, ami egy másik világban játszódik, ahol az emberek kardoznak, íjaznak és nyilaznak. Van egy kis varázslat, de egy eléggé korlátozott formája. A szereplők emberek, és néhánynak megvan a képessége használni a mágiát, néhánynak nincs. Eléggé sötét. Emberek halnak meg. A főszereplő egy 17 éves lány, és elég klassz.”

Egy másik könyvről, amit be fog fejezni, és publikál: „Miközben felnőttem, a sellők megszállottja voltam. Megcsináltam egy könyv nagyon bonyolult vázlatát. Pillanatnyilag nem dolgozom rajta, de van egy olyan érzésem, hogy nagy lesz. Ezer oldal lesz…”

A Burok trilógia második részéről: „Megírtam a vázlatot, és az első két fejezetet. Még dolgoznom kell rajta.”


A Breaking Dawn filmről

A legjobban várt Edward és Bella esküvője jelenetet még nem forgatták le, de Stewart már felpróbálta az egyelőre még titkos esküvői ruhát. „Érdekes mix. Réginek érződik, ugyanakkor él. Tényleg gyönyörű. És Kristen – óh, ő lenyűgöző mindenféle ruhában – olyan karcsú és hihetetlen benne.

A munkáról Roberttel és Taylorral: „Rob sokkal inkább Jacob mint Edward. Bolond, vicces, semmit sem vesz komolyan. De ilyen könnyen Edwarddá válik – csettint az ujjával -, amikor Edwardra van szükségünk. Taylorral többet dolgozunk együtt. Ő nagyon vicces, boldog Jacob.”

A kiterjesztett szerepéről mint co-producer a Breaking Dawn filmekben: „A nagy különbség az, hogy ott vagyok, és látok mindent. Úgy érzem, annyit láttam már a filmből, hogy tényleg értem, hogy fog kinézni. Még mindig sok kompromisszum van. Ez nem változott.”

Egy kérdés, amit nem válaszolt meg: Az alakváltó/vérfarkas Jacobnak, és az ember/vámpír hibrid Renesmee-nek lehet majd gyereke? „Erre a kérdésre fenntartom a jogot, hogy ne válaszoljam meg, mert van rá esély, hogy még visszatérek a történetükre.”

Renesmee születéséről: „Még csak egy nyers változatát láttam, és néhány rész még hiányzik belőle. Nem látod az egészet, de tudod, hogy mi történik. Elég emocionális. Nem érződik horrornak. Van vér, valószínűleg a legtöbb vér, amit eddig a sorozatban láttunk. De a jelenet még alakulóban van, szóval meglátjuk.”
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése