Midnight Sun - Olvasd te is!

Sziasztok!

Ha ti is szeretitek a Twilight-ot, minden bizonnyal hallottatok már a Midnight Sun-ról. Ha esetleg mégsem, akkor röviden, hogy mi is ez.
A Midnight Sun (Éjféli nap) Stephenie Meyer egy elkezdett, de félbehagyott regénye, amiben a Twilight eseményeit ismerhetjük meg Edward szemszögéből. Steph még csak az első 12 fejezettel volt kész, amikor illegálisan felkerült az internetre. Ez nagyon rosszuk érintette az írónőt, azért abbahagyta az írását, előtte azonban feltette a már kiszivárgott fejezeteket a saját oldalára is, nyilván angolul.
Ha tudsz angolul, és még nem olvastad, de szeretnéd, íme a link, ahonnan letöltheted angolul: http://stepheniemeyer.com/midnightsun.html
Az oldal közepe táján találjátok a már meglévő 12 fejezetet, alul pedig az első fejezetet találjátok már kész, szerkesztett formában. :)

Viszont, ha esetleg azért nem olvastátok eddig, mert nem tudtok angolul, íme egy lehetőség: igaz, ez csupán rajongói fordítás, de igazából nem illegális, hiszen Steph jelen pillanatban nem dolgozik a könyvön, és az eddigi részek nyilvánosak. (Egyébként ha érdekel Steph legutóbbi nyilatkozata arról, folytatja-e a regényt, akkor itt megtalálod: http://deszy-diary.blogspot.com/2011/04/interju-stephenie-meyer-rel-forditas.html)

Szóval innen tudjátok letölteni a meglévő rész magyar fordítását pdf-ben:
http://www.4shared.com/document/Z_EqjBaQ/5_Midnight_sun_jfl_2.html


Jó olvasást! :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése