Hírek

Sziasztok!

Remélem, kellemesen telt a húsvét, senki nem fog elhervadni, a fiúk pedig még nem kaptak gyomorrontást a sok tojástól. xD

Nos, nem érkezett elegendő komment, hiszen 5 volt a minimum határ, és egy sem jött, szóval megtartom magamnak, hogy melyik regények első fejezeteit fordítom. :P

A szavazok tartanak, szóval hajrá! :) Az Üvegváros kimaradt jeleneteinek lefordítását egyébként már elkezdtem, szóval kitartás! :)
Ami a Twilightból és a New Moon-ból kimaradt jeleneteket illeti, felfedeztem, hogy ezek bekerültek az Official Guide-ba, ami már megjelent magyarul a Vörös Pöttyös-nél, szóval ezeket nem fogom fordítgatni. Remélem, ez senkinek nem jelent gondot.

És akkor jó hírek Cassandra Clare-rel kapcsolatban. :) A City of Fallen Angels ELSŐ a New York Times Bestseller listán a sorozatok között, és szintén ELSŐ a Wall Street Journal listáján a fiction kategóriában. :) Gratulálok neki, megérdemli! :)

Egyelőre most így makróóráról (merthogy azon ülök xD), ennyit. :)

Pussz:
Deszy
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése