Alex Pettyfer és Jace esete

Sziasztok!

Épp most olvastam egy összefoglalót arról, miket nyilatkozott Cassie Clare Franciaországban, és az egyik pont nagyon megdöbbentett.

Cassie azt nyilatkozta, hogy a legtöbb rajongó által Jace szerepére preferált Alex Pettyfer visszautasította a szerepet, mert nem akart több fiatal felnőtteknek szóló filmben szerepelni a Beastly és A negyedik után. Részt vett a meghallgatáson, de visszautasította a szerepet.

Engem ez tényleg sokkolt. Most nagyon haragszom rá. Persze örülök Jamie-nek, most már tényleg, mert feldolgoztam, hogy a külseje más lesz, mint amilyennek Jace-t képzeltem, de afelől semmi kétségem, hogy nagyon tehetséges színész. Azóta pedig, hogy olvastam, ő csinált minden kaszkadőrmutatványt a Camelotban, még azt az ominózus óriási zuhanást egy sziklás vízesésről, biztos vagyok benne, hogy jó Jace lesz. 

De most komolyan? Visszautasította??????? Tudta, mennyire szeretnénk őt. Tudta, hogy nagy eséllyel sikeres lesz a film. Tudta, hogy Jace mennyire szerethető és összetett karakter. Mégis visszautasította?????

Csak annyit mondanék: Hajrá Jamie!!!!!!

Ja, és sajnos a teljes kardkihúzós-zuhanós jelenetet nem találtam, de ebben az összevágásban benne van:

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

7 megjegyzés :

  1. majd bánthatja, amikor világ sikerű lesz a film. és remélem, hogy lesz annyira jó, hogy az legyen! :)
    Meg persze, ha nincs szüksége pár milliócskára... Akkor tényleg hajrá Jamie :D

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Igen, ezt nem értem én sem. Hogy azért elég esélyes, hogy nagy siker lesz a film. Hogy ennek ellenére nem vállalja? Ráadásul annyira azért még nem olyan sikeres színész, hogy csak így visszadobálja a szerepeket. Szerintem.
    A pénz nálam mindig a legutolsó tényező ilyen esetekben, de igen. Ahogy írtad, gondolom anyagilag is jó lett volna neki.
    Szóval tényleg nem értem.
    De nem baj, nem foglalkozom többet ezzel. Szeretem Jamie-t, és nagyon drukkolok neki! Ha Alex ennyire nem becsüli meg Jace szerepét, meg sem érdemli.

    VálaszTörlés
  3. Pedig addig kéne ilyen szerepeket játszania, amíg fiatal. Miért ment el egyáltalán a castingra, ha ennyire nem érdekli... Jamie reméljük ezek után még jobb lesz, mint eddig gondoltuk:)

    VálaszTörlés
  4. Igen, igen, teljesen egyetértek! Én sem értem ezt a dolgot, de nagyon szurkolok Jamie-nek! :D

    VálaszTörlés
  5. Uram atyám, ez hülye xD
    Azt tudtam, hogy Cassie Clare kezdettől fogva örült volna, ha Jamie kapja meg a szerepet, de így most felmerült bennem a kérdés, hogy tényleg Jamie volt-e a legjobb alakító a válogatáson, vagy csak második volt és így került be a filmbe...
    Mindegy, lassan kezdem elfogadni, hogy Jamie lesz Jace, és nagyon szurkolok neki, hogy jót alakítson, de még mindig nincs a kedvenc színészeim közelében sem.
    Egyébként pont tegnap fordítottam le én is ezt a cikket és tudom, hogy gonosznak hanzik, de remélem nem lesz második évada a Camelotnak, hogy hamarabb kezdődhessen a Végzet Ereklyéi forgatása :P De állítólag nem is lesz 2. évad, mert a Trónok Harca sokkal nagyobb nézettségnek és sikernek örvend, ami ugye a Camelot rivális sorozata volt...

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Én hiszek Jamie-ben, és sztem csak azért élvezett előnyt Alex, mert a legtöbb rajongó őt akarta. Egyébként mindketten nagyon jó színészek, szóval... Ezt csak a válogatók tudhatják.

    És igen, jól hallottad. Nem lesz második évada a Camelotnak, mert a Trónok harca sikeresebb. És ezért valószínűleg már októberben elkezdődhet a forgatás. :)

    VálaszTörlés
  7. ez tök jó hír hogy hamarabb fogatják a filmet és másrészt viszont hajobban delegondoltok akk sok filmben játszott már Pettyfer. azokat a könyveket amiket én olvastam mindbe ő szerepelt ilyen pl:Fallen ,Csitt,csitt(ebben 2 szerepet is kapott)na meg a Beastly.És utólag nem tehet róla hogy ilyen tökéletesnek született!

    VálaszTörlés