Üvöltő szelek - Sokadik feldolgozás

Sziasztok!

Gondolom, sokan vagytok, akik szeretik az Üvöltő szeleket, és valószínűleg még többen azóta, hogy a Twilight-ban említik és Vörös pöttyössé vált a könyv.

Nos, sok filmes feldolgozás született már a történethez, az egyikben pl. Ralph Fiennes (igen, Voldemort) alakította Heathcliffe-t, és Juliette Binoche Catherine-t, aztán egy nagyon régi, már-már kőkori 1939-es filmben az akkori szívtipró, Laurence Olivier volt a férfi főszereplő. (Ő egyébként Mr. Darcy-t is eljátszotta a Büszkeség és balítélet 1940-es változatában.) A 2009-es verzióban Tom Hardy volt Heathcliff, egy másik híres feldolgozásban pedig Robert Cavanah (ebben a verzióban szerepelt a később, 2005-ben Mr. Darcy-t alakító Matthew Mcfadyen is). 
De ennyi feldolgozás után úgy tűnik, még mindig van új a nap alatt, hiszen egy újabb verzió készül a történetből, ami idén szeptember jön majd ki Nagy-Britanniában. De mi is a különlegessége ennek a verziónak? Nos, kapaszkodjatok? Heathcliff ezúttal színesbőrű lesz. Igen, jól hallottátok! Íme a két főszereplő, akik Heathcliff és Catherine lesznek:


És valamit hadd fűzzek még hozzá az Üvöltő szelek témához, hátha még nem tudtatok róla. Heath Ledger bizony Heathcliff után kapta a nevét (a Heath csak a beceneve), a nővére neve pedig Catherine, mert édesanyjuk imádta az Üvöltő szelek-et. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése