Szeresd meg Jamie-t! 8.

Sziasztok!

Hoztam nektek egy videót, amiben Jamie-vel készítenek egy interjút. Ez még egy régi videó, még nem jött ki a New Moon, de már leforgatták, és épp akkor lett hivatalos, hogy ő lesz a Harry Potter filmekben Gellert Grindelwald.

Az interjúban kérdezik a New Moon-ról. Elmondja, hogy előtte nem olvasta a könyveket, de amikor megkapta a szerepet természetesen végzett egy kis kutatást, és nyilván el is olvasta a könyveket. Beszél róla, hogy milyen jók a jelmezek, beszél Robertről és Kristenről, hogy milyen kedvesek. Aztán a riporter megkérdezi, hogy igaz-e, hogy szerepelni fog a Harry Potterben, mire ő mondja, hogy igen, ő lesz Grindelwald.

És ezután jön a vicces rész. Megkérdezi tőle a riporter, hogy akkor te most szerepelsz a két legnagyobb sorozatban, a Twilightban és a Harry Potterben. Erre azt feleli Jamie, hogy ő egy "franchise whore", ami szó szerint valami olyasmit jelent, hogy sorozat szajha. xD

Imádom Jamie-t, olyan vicces, ahogy bizonyos dolgokra reagál az interjúkban. XD Tényleg az. Viszont felmerül a kérdés, hogy mit mondana most, hogy újabb sorozatnak lesz a részese, ráadásul most főszereplőként... :)

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése