Cassandra Clare érdekességek

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de most a frissítésekből muszáj visszavennem,  mert megint vizsgázok pár tárgyból, és ha nem húzok bele... :/

És akkor jöjjön két újabb Cassie Clare érdekesség. :)

1. Az Infernal Devices sorozat köteteinek címe eredetileg nem teljesen ez volt, és nem ilyen sorrendben. Íme az eredeti sorrend: 1. The Clockwork Princess (Az Óramű Hercegnő), 2. The Clockwork Prince (Az Óramű Herceg), 3. The Clockwork Kingdom (Az Óramű Királyság)
Aki esetleg nem tudná, annak itt vannak a sorozat köteteinek végleges címei: 1. Clockwork Angel (Óramű Angyal), 2. Clockwork Prince (Óramű Herceg), és 3. Clockwork Princess (Óramű Hercegnő)

2. Cassie Clare és Holly Black, aki szintén híres írónő, nagyon jó barátnők, és gyakran még egymás karakterei is feltűnnek a könyveikben. Azaz pl. Holly több regényében felbukkannak Cassie szereplői. Hogy melyekben, erről majd egy későbbi bejegyzésben... :P
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése