Seventh Son

Sziasztok!

Sok Mortal Instruments rajongó emlékezhet még a régi korszakból, amikor Alex Pettyfer még versenyben volt Jace szerepére, hogy úgy tűnt, az fogja eldönteni Jace szerepének sorsát, hogy Alex melyik filmben vállal majd főszerepet: a Suzanne Collins regényéből készülő Az éhezők viadala című filmben, a Mortal Instrumentsben, vagy pedig a szintén adaptáció The Last Apprentice/Seventh Son címűben...

Nos, Az éhezők viadala forgatása már zajlik, és nem árulok egy nagy titkot azzal, hogy Alex nincs a szereplők között. (Egyébként erről a könyvről és filmről fogok még írni, mert én teljesen beleszerettem... :D) A Mortal Instruments-ben, mint tudjuk, nem ő lesz Jace, hanem Jamie Campbell Bower. És most, úgy tűnik a harmadik filmben sem ő fog szerepelni.

Nos, akkor vajon ki lesz a főszereplő abban a filmben? (Jegyzem meg, a történet nagyon kecsegtető, szóval kíváncsian várom a filmet.) Úgy tűnik a legújabb pletykák szerint, hogy egy olyan színész fogja megkapni a szerepet, akinek a neve szintén felmerült már a Csontváros filmmel kapcsolatban, hiszen sok rajongó szeretné őt Simon vagy Alec szerepében látni. Ő pedig nem más, mint Ben Barnes.

Ben Barnes neve már ismerős lehet, hiszen először a Csillagporban játszotta el Tristan apját, majd ezután megkapta Caspian szerepét a Narniában. Azóta pedig kétszer játszott Colin Firth oldalán is, az Easy Virtue és a Dorian Gray című filmekben. 


Nos, úgy tűnik, az adaptációk korát éljük... Lassan már nincs olyan fiatal színész, aki ne játszott volna olyan filmben, ami nem regényből készült. De persze ez nem baj.

A történet szerint Tom egy hetedik fiú hetedik fia az 1700-as években. Tom felfedezi, hogy azzal a képességgel rendelkezik, hogy látja a sötétség teremtményeit, és ezzel kezdetét veszi az edzés, hogy megvívhasson a gonosszal. 

A könyvet nem olvastam, és ha jól tudom, még nem jelent meg magyarul, de remélem meg fog, mert izgalmasan hangzik... :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Wááá, Ben Barnes :D A Dorian Gray óta szerelmes vagyok belé plátói ágon :D Bár még a filmet nem néztem meg, de anélkül is szeretem. :D

    VálaszTörlés
  2. xD Hogy lehetsz belé szerelmes a Dorian Gray óta, ha még nem is láttad? xD Erre kíváncsi vagyok. Egyébként nézd meg a filmet, nekem nagyon tetszett!!! Ben Barnes és Colin Firth egy filmben!!! Ráadásul egy Oscar Wilde adaptációban, aki egy isten volt. Kötelező!!! :D

    VálaszTörlés