Dirty Dancing vicces :)

Sziasztok!

Ez az utolsó Dirty Dancing-es bejegyzés, szóval ha nem szeretitek, és nem érdekelt titeket az előző két bejegyzés, akkor se kövezzetek meg érte! :)

Két vicces videóval készültem. Az egyikben az a lényeg, hogy valaki tényleg felállított egy tó partján egy Patrick Swayze alakú emelőgépet, amibe ha beállsz, Johnny felemel úgy, mint Baby-t. xD Ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen létezik. xD Kicsit pörgessetek bele!


És a másik pedig egy afféle paródia videó, egy kamu filmtrailer. Dirty Dancing 3 - Capoeria Nights. Nagyon beteg videó, jó, ha felkészültök rá. És két rendes színész alakítja benne a két főszereplőt, Jesse Williams a Grace klinikából és a Négyen egy gatyában 2-ből, illetve Camilla Belle, aki pedig a From Prada to Nada című Értelem és érzelem feldolgozásból ismert. Élvezzétek! xD

Ezt szintén nem tudom sajnos betenni, de itt a link: http://www.youtube.com/watch?v=GfiRZ0WDTnA
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése