Könyvjelző - holnapi előrejelzés

Sziasztok!

Habár ma már volt 4 bejegyzés, arra gondoltam, megfejelem még egy kisebb ötödikkel. Könyvjelzőt már viszonylag régen kaptatok, így most eljött az ideje. :) 

Ami a holnapi frisst illeti, már elég rég volt TMI képeslap, úgyhogy valószínűleg számíthattok most rá. :) A többit majd még meglátom, sok ötletem van. Minden bizonnyal lesz újabb Szeresd meg Jamie-t! poszt, de a többi még tényleg a jövő zenéje.

És ezúton is szeretném megköszönni a hozzászólásokat Lolle nevű kedves olvasómnak, aki tényleg nagyon lelkes volt, hiszen ma több kommentet is hagyott különböző posztokhoz. :) Ennek nagyon örültem, és nagyon jó volt válaszolgatni rájuk. Remélem, sokan fogják követni a példáját. És már azt is tudom, hogy neki a Matched részletek nagyon tetszettek, úgyhogy további aktívkodásra fel, mert jó úton haladtok az újabb nyári első fejezet fordítás felé! :)

És akkor következzen a beígért könyvjelző. Lehet nyomtatni! 

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :