Petíció a Hyperversum könyv folytatásáért!

Sziasztok!

Ha a blog rendszeres olvasói közé tartoztok, akkor bizonyára tudjátok, mennyire szeretem Cecilia Randall Hyperversum című könyvét. A regény egy trilógia első része, és igencsak függővége van. De sajnos úgy néz ki, a Kossuth Kiadó nem szándékozik kiadni a folytatást.

Ezért most indítottam a petíciót, hogy felhívjuk rá a figyelmet, hogy a folytatásra igenis lenne igény!

A könyv sajnos nem jutott el annyi emberhez, amennyihez eljuthatott volna. Szerintem egyrészt rossz volt a marketing, a tartalomban Danielt emlegetik főhősként, pedig Ian sokkal fontosabb szereplő, ezenkívül pedig az ára is kicsit borsos volt.

De ettől függetlenül ez még egy nagyon jó kis történet, és fáj a szívem, ha arra gondolok, hogy a sok ember, aki hozzám hasonlóan szereti, soha nem fogja megtudni, mi is lett a főhősök sorsa. (Eredetileg olasz a regény, sem angolul, sem németül nem lehet beszerezni, olaszul pedig sajnos csak kevesen tudunk.)

Itt alá tudjátok írni a petíciót:
(Vagy ha nem működik, itt a közvetlen link:  
http://www.peticiok.com/hyperversum_folytatasai)


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Természetesen aláírtam! Csak most vettem észre, hogy végül rászántad magad! Jó lenne, ha lenne hatása!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, de tartok tőle, hogy nem leszünk elegen. :( Mindegy, a remény hal meg utoljára.
    És köszönöm, hogy aláírtad! :D

    VálaszTörlés