Renesmee nyaklánca

Sziasztok!

Kijöttek a HD képek a BD2-ből (ezek azok, amiket már korábban feltettem), és Eleazar szemén kívül még egy dolog feltűnt, méghozzá Renesmee nyaklánca. Ez a teljes kép:



Ez pedig kicsit közelebbről a nyaklánc:



A medálon látható minta szerintem egy Bourbon-liliom, vagy ahogy még hívni szokás Fleur-de-lis. Ez a szimbólum az, ha valaki esetleg nem ismeri:


(Bővebben itt olvashattok róla: http://en.wikipedia.org/wiki/Fleur-de-lis)

Ezt alátámasztani látszik az is, hogy a könyvben Bella által Nessie-nek adott medálon francia a felirat. És ebből következően nagy valószínűséggel ez az a nyaklánc, bár a felirat nem látszik. Viszont a medál kinyitható, és akkor a felirat benne lesz. 

"A tenyerébe ráztam a kis aranymedált. Kerek volt, a szélén vékony szőlőinda futott. Edward megnyomta az apró zárat, és kipattintotta. Elfért benne egy kis kép, és a másik felén pedig egy francia mondat volt belegravírozva. 
- Tudod, mit jelent? - kérdezte szelíd szomorúsággal.
- A kereskedő azt mondta, valami olyasmit, hogy "az életemnél is jobban." Igaz?
- Igen, jól mondta."


Sajnos Nessie csuklója nem látszik egyik képen sem, szóval Jacob ajándékára még várnunk kell. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése