Cassandra Clare az eljövendő borítókról

Sziasztok!

Cassandra Clare-t egy rajongó arról kérdezte, ki is lesz majd a Heavenly Fire, a Mortal Instruments - Végzet ereklyéi sorozat hatodik, befejező kötetének címlapján. Cassie igen kimerítő választ adott, amiben nem csak erről, hanem a többi megjelenő könyvének borítójáról is beszélt. 

Azt írta, hogy épp múlt héten látta a Clockwork Princess borítójának majdnem kész tervét, és el van tőle ájulva. Ez eddig a kedvence, pedig az Infernal Devices kötetek borítóit amúgy is imádja. A borítón, ahogy azt sejteni is lehetett már, Tessa lesz. És a következő részletet osztotta meg velünk:


Hát, ha másra nem is, legalább a színvilágra lehet belőle következtetni. xD

A Heavenly Fire borítójáról még nincs semmi konkrét. Neki van ötlete arra, hogy kit szeretne, de ez a kiadón is múlik, és ez egyelőre még nem dőlt el.

Ami pedig a The Dark Artificest illeti, az új Árnyvadász sorozatot, az még annyira távoli, hogy még azt sem tudja, hogy a borítók designja illeszkedik majd az Infernal Devices és a Mortal Instruments sorozatokéhoz, vagy teljesen különböző lesz tőlük. (Én remélem, hogy hasonló lesz, egyrészt mert összefüggő világ, másrészt mert ezeket a borítókat én szeretem. :D)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

1 megjegyzés :