Johanna is meglesz?

Sziasztok!

Nagyon sokszor olvasni mostanában olyan cikkeket, amelyekben azt találgatják, hogy vajon ki játszhatja majd el Finnick hálás szerepét a Futótűz című filmben, és nyilván a folytatásban. 

A Finnick körüli láz miatt a többi új szereplő kissé háttérbe szorul, most azonban Johanna Masonről érkeztek hírek. 

A Playlist szerint két színésznő is esélyes a szerepre. Mia Wasikowska (Alice Csodaországban, Jane Eyre) illetve Zoe Aggeliki. Sőt, azt is tudni véli a cikk, hogy utóbbi az esélyesebb, és vele akár már a napokban aláírhatják a szerződést. 

Nos, majd meglátjuk, mindenesetre számomra Zoe közelebb áll Johanna karakteréhez, és Mia Wasikowskáról azt is érdemes megjegyezni, hogy mostanában annyi filmet forgat, hogy egyet már le is kellett mondania. 

Mia Wasikowska
Zoe Aggeliki

Ezt most muszáj még kiegészítésként beleírnom. Képzeljétek, közben rájöttem, hogy Zoe Aggeliki szerepelni fog a következő Percy Jackson filmben, ő lesz Silena! :D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése