Clockwork Princess

Sziasztok!

Az Infernal Devices - Pokoli szerkezetek trilógia utolsó kötete, a Clockwork Princess jövő év március 19-én jelenik meg. Cassie azonban sokszor oszt meg belőle részleteket. Most is így tett.
És szerintem ez a részlet egyszerűen gyönyörű. Fáj a szívem Willért és Jemért... :(

Íme a részlet:


"Will lassan felállt. Alig hitte el, hogy épp azt teszi, amit tesz, de tiszta volt, tiszta, mint az ezüst gyűrű Jem fekete szeme körül. – Ha van élet ezután – mondta – engedd, hogy találkozzak ott veled, James Carstairs.

– Lesznek másik életek. – Jem kinyújtotta a kezét, és egy pillanatra összekulcsolták a kezüket, ahogyan a parabatai rituálé alatt, átnyúlva a tűz ikergyűrűin, hogy az ujjaikat összefonják egymással. – A világ olyan, mint egy kerék – mondta. – Amikor mi felemelkedünk vagy lezuhanunk, együtt tesszük.

Will szorosabban fogta Jem kezét, amit vékonynak érzett a sajátjában, mintha csak egy vékony gallyat szorított volna. – Nos akkor – mondta összeszorult torokkal –, mivel azt mondod, hogy lesz számomra másik élet, mindketten imádkozzunk, hogy abból ne csináljak ilyen óriási zűrzavart, mint ebből a mostaniból."
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése