MTV Movie Awards

Sziasztok!

Most hétvégén lesz az MTV Movie Awards díjátadó (tudjátok, az ahol Kristen és Rob soha nem csókolóznak). Korábban már írtam róla, a jelöltekről is. Most pedig az a kérdés, ki lesz ott?

Nos, azzal kezdem, a hírek szerint ki nem... Ugyanis Robert Pattinson csapata azt mondta, Rob nem lesz jelen. Szóval úgy tűnik, ilyen formán nem lesz nehéz megoldani a nem csókolózás feladatát, ha esetleg negyedszerre is ők nyernek. Mindenesetre ez annak fényében elég vicces, hogy rengeteg fan kampányolt, hogy szavazzunk rájuk, hogy lássuk, mit csinálnak idén, amikor átveszik... Ha a kampány sikeres volt, és tényleg rájuk szavaztak/szavaznak a legtöbben, ezt látni akkor sem fogjuk... Kivéve persze, ha lesz valami videóbejátszást, de ezt mondjuk Robék esetében nem tartom valószínűnek. Mindenesetre a szavazás még tart, és ez visszaüthet rájuk. Bevallom, az én kezem is könnyebben indult volna feléjük, mert kíváncsi voltam, végre lesz-e csók...

Ha Robert Pattinson leszámoljuk, kaptunk viszont egy videót arról, kik lesznek biztosan ott. És azért nem kell megijedni, ott lesz pl. Emma Stone, Emma Watson, Josh Hutcherson... Szóóóval:


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Egyébként ennek a csóknak illene nyernie, hiszen az ESKÜVŐI csókról van szó, ami az egyik, ha nem a legfontosabb a saga történetében :D De így nehéz lesz :/

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Mondjuk a többiekhez hasonlítva valóban illene nyernie, hiszen a sorozat szempontjából tényleg csúcspont. De! Pl. Emma Watson és Ryan Gosling csókja elég jóra sikerült szerintem, és bár az Emma Watson-Rupert Grint páros csókja nem nevezhető túl szenvedélyesnek, mégis csak a HP utolsó részéről van szó, plusz azért azt is megnézném, hogy mit csinálnának, ha ők nyernének (bár gondolom, Rupert nem lesz ott), mivel ugye hagyományosan ilyenkor csókolózni szoktak a színpadon. (Rob és Kristen persze kivétel.) A Hunger Games láz pedig szintén erősen tombol, Josh Hutchersonnak elég nagy a rajongói tábora.
    Szóval semmiképp sem olyan egyszerű a Twilight dolga, mint eddig volt.
    És így, hogy Rob nem lesz ott... Sokak már azt fejtegetik, hogy azért nem is megy, mert nem ők fognak nyerni.

    VálaszTörlés