Jemima West

Sziasztok!

Bár nem sok mindent tudunk róla, gondoltam, megosztom azt a keveset.

Jemima West 1987. augusztus 11-én született, méghozzá Párizsban. Minden bizonnyal beszél is franciául, mert több francia filmben szerepelt. 

Eddig jobbára TV filmekben és sorozatokban lehetett látni, szerepelt például egy Jeanne d'Arc filmben és a Párizsi helyszínelőkben.


Ahonnan esetleg ismerhetitek, az a Borgiák című sorozat. Ebben ő alakította Vittoriát. Aki nem emlékezne rá, Vittoria az a szereplő, aki nő létére férfi ruhába öltözött, hogy művészként dolgozhasson. Amikor pedig lebukott, a pápa ágyában kötött ki, majd ő készítette el Cesare tervei alapján az álágyúkat. :)
Ebből következik ugye, mivel a Borgiákat Magyarországon forgatták, járt már nálunk. Vittoria egyébként eltűnt, de emlékeim szerinte nem halt meg, szóval ha mégis felbukkanna újra, lehetséges, hogy megint jönne hozzánk Jemima. 



Filmjei teljes listája: http://www.imdb.com/name/nm0922136/

Most pedig majd jó néhány árnyalattal sötétebben ő alakítja majd a keményvonalas Árnyvadász lányt, szeretett Alecünk és Jace-ünk testvérét. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése