Clockwork Princess részlet rajongói alkotással

Sziasztok!

Újabb részletet kaptunk a Clockwork Princessből, ezúttal egy Tessa-Will jelenetet. :)"Tessa megint felemelte a fejét, hogy Willre nézzen. – Ismered azt az érzést – mondta – amikor egy könyvet olvasol, és tudod, hogy tragédia lesz. Érzed a hideget és a sötétet jönni, látod a hálót szorulni a szereplők körül, akik élnek és lélegeznek az oldalakon. De a történethez vagy kötve, mintha csak egy kocsi vonszolna, és képtelen vagy elengedni vagy félrefordulni. – Will kék szeme sötét lett a megértéstől – természetesen ő megérti – és Tessa gyorsan folytatta. – Most úgy érzem, mintha ugyanez történne, csak nem a lapokon lévő szereplőkkel, de a saját szeretett barátaimmal és társaimmal. Nem akarok csak üldögélni, miközben a tragédia eljön értünk. Lapoznék, csak hogy végre tudhassam, mi lesz a vége.

– Félted Jemet – állapította meg Will.

– Igen – válaszolta Tessa. – És téged is féltelek.

– Nem – mondta Will rekedten. – Ne vesztegesd rám, Tess."És már egy rajongói alkotás is készült a jelenthez, gondoltam, azt is beteszem. :) 
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése