Futótűz

Sziasztok!

A filmes portálok hatalmas lendülettel cikkeztek róla, hogy a Hunger Games második részének címe megváltozott. Na, amikor a címet elolvastam, rögtön ki is akadtam rendesen. Nem lesz Futótűz?

De csak annyit jelentettek be, ami szerintem nyilvánvaló volt. A Futótűz címe nem simán Futótűz lesz, hanem Az éhezők viadala: Futótűz. Annyira várható volt ez a dolog, hogy szinte nem is értem, miért hír... Mindenesetre az okok nyilvánvalóak, ugyanazok, mint a hasonló döntés a Twilight Saga esetében is: a megismerhetőség. Hiszen azok, akiket a film érdekel, de nem olvasták a könyvet, nem feltétlenül vannak tisztában vele, hogy a Futótűz a második rész, így esetleg véletlenül elfeledkeznek róla. De ha meglátják előtte, hogy Az éhezők viadala, akkor már biztosan bemennek. 

Ilyen egyszerű. Szóval a cím marad, csak a sorozatot is megjelölik.

Az éhezők viadala: Futótűz

Várunk!!!
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése