Johnny Depp díja

Sziasztok!

Nagyon úgy tűnik, hogy Johnny Depp nyerte idén az MTV Movie Awards Generation Awardját.

"Johnny rettenthetetlen, egy-egy-generációban típusú tehetség, kaméleonszerű képességgel képes belehelyezkedni bármilyen szerepbe. Hosszú évek lélegzetelállító előadásai után, Johnny igazán megszolgálta a Generation díjat, és nézünk elébe, hogy egy kihagyhatatlan visszatekintést készítsünk a díjátadóra."

Ezt Stephen Friedman, az MTV elnöke mondta.

A kérdés csak az, hogy Johnny vajon ott lesz-e a gálán. Ha én nyernék ilyen díjat, biztos elmennék, de mégiscsak Johnny Deppről beszélünk.
Mindenesetre Johnny korábban nyert már díjat, Jack Sparrow eljátszásáért, és annyira fontosnak tartotta ezt a rajongói díjat, hogy eljött személyesen, és átvette. Még a többi sztár is meglepődött, hogy ennyire komolyan vette a dolgot, a rajongók pedig akkor tapsviharral és éljenzéssel fogadták, hogy alig tudta elmondani a köszönetét. (Érdemes nézni Gerald Buttlert, mennyire meglepődött. :D)



Szóval szerintem elég nagy esély van rá, hogy ezt a díjat is átveszi. Majd meglátjuk. :)

Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése