Silence cover - Hush, hush 3. Borító

Sziasztok!

Nos, akkor így reggel rögtön hozok is nektek egy kis frisset. De előtte néhány megjegyzés úgy általánosságban! :D

Először is, nagyon örülök neki, hogy használjátok a Tetszett gombot. :D Tényleg nagyon jó érzés látni, hogy van visszajelzés, illetve olyan szempontból is jó, hogy tudom, mi tetszik nektek, és mi nem. :) Csak így tovább!

Lehettek az oldal Rendszeres olvasói, ennek is nagyon örülök. Egyelőre a kis társaságban 7-en vannak, mint a gonoszok xD, de remélem, lesz ez még több is! :D Szóval ebben a tekintetben is hajrá. A rendszeres olvasókhoz a jobb oldalon található sávban tudtok csatlakozni. :)

És akkor szavazás. Az oldal külsejét illető szavazásban nem vagytok annyira aktívak, mint a másikban, viszont elég egyértelmű a vélemény, szóval úgy tűnik, jön az új design. Ezzel kapcsolatban még gőzerővel keresgélek. Ha esetleg valakinek van ötlete, akkor a Blogger Template-es linkeket szívesen látom kommentben! :D
És akkor a másik szavazás. :D Hát... Eléggé úgy tűnik, hogy ilyen last minute döntés lesz, hogy melyik regény végez a dobogó második fokán, hiszen egyelőre az A Kiss in Time és a Clockwork Angel fej fej mellett halad, ebben a pillanatban mindkettő 6 szavazattal rendelkezik. A City of Fallen Angels magasan vezet, az már igen valószínű, hogy az egyik fordítandó első fejezetem abból lesz. :) De a szavazás még tart, úgyhogy bármi lehet. :D Hajrá! Most ti dönthettek!


ÉS akkor most tényleg jöjjön a Hush, hush friss hír.

Nos, gondolom, sokan gondoltátok a Hush, hush (Csitt, csitt) borítójáról azt, amit én: Hogy lenyűgöző! Olyan borító, ami megveteti a könyvet. Szerintem nagyon sokan csak a borítónak köszönhetően vették meg a könyvet, mert annyira szép, és annyira kíváncsivá tesz, hogy vajon a történet is ilyen jó? (Jegyzem meg, nekem a borító jobban tetszik, mint a történet, bár azt is szeretem. Részletes véleményemet róla egy korábbi bejegyzésben olvashatjátok. http://deszy-diary.blogspot.com/2010/10/becca-fitzpatrick-csitt-csitt-hush-hush.html :) Aki esetleg nem olvasta a könyvet, annak itt a borító:


Ami ezt a borítót illeti, még egy korábbi bejegyzésem is szól, úgymond a "póz"-ról. :D http://deszy-diary.blogspot.com/2010/10/poz.html

A második rész angolul már megjelent egy ideje, és azt hiszem, ősszel jön magyarul is. Íme a borító:


Ennek a borítónak készült egy kicsit más verziója, amin Folt is rajta van. (Jegyzem meg, én az angol nevét jobban szeretem. Patch... :D) De a könyv hivatalos borítóján egyedül Nora szerepel. Íme a másik, Foltos verzió:





Most pedig már nyilvános a harmadik rész borítója is, ám a regényre még várni kell. Nekem nagyon tetszik olyan szempontból, hogy a befejező köteten szerepelnek először mindketten. Hiszen az első rész borítóján csak Folt, a másodikon csak Nora látható, a harmadikon pedig végre együtt. Más szempontból viszont szerintem elmarad az előző két borító szépségétől a harmadik. :/ Szerintetek?





Ja, és akkor derüljön fény a nagy titokra, ami valószínűleg sokakat érdekel. Ki a pasi a borítókon? Azaz ki Folt? Nos, én tudom a választ. :D
A pasi neve Drew Doyon, és - milyen meglepő! xD - hivatásos modell. 
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

3 megjegyzés :

  1. és azt nem tudod h a Végzet Ereklyéi borítóján kik vannak? mármint modell, a szereplőket tudom

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Amennyire tudom, azt még az írónőnek sem árulták el, hogy kik vannak a borítón. Annyit tud, hogy pl. a Csontváros borítóján látható Jace nem is egy ember, hanem egy a teste, egy pedig a feje. xD Szóval ezt sajnos nem tudom. :(

    VálaszTörlés
  3. Szia:)
    Hány éves most ez a Drew Doyon ?
    előre is köszi a választ .

    VálaszTörlés