Rajongói oldal

Sziasztok!

Gondoltam, ha már így áradnak a hírek az Árnyvadászokkal kapcsolatban, beszélhetnénk kicsit a már korábban emlegetett Cassandra Clare rajongói oldalról.

Az első szavazás már le is járt, és a nagy többség szeretne külön oldalt, ennek nagyon örülök. Arról, hogy mi legyen a cím, még folyik a szavazás, és az kicsit szorosabb, de hogy mi is lesz a cím, arról egyelőre nem szeretnék beszélni, mert nem akarok semmit elkiabálni. 

Ha a Sors, kedves segítőtársam és az én képességeim is lehetővé teszik, akkor valami nagyon szép meglepetés lesz az oldal, szóval szorítsatok!

Ami a tartalmat illeti, azon már gőzerővel dolgozok. Szeretném, ha olyan oldal lenne, amin mindenki talál érdekeset. Az is, aki olvasta a könyvet, az is, aki szeretné, és az is, aki csak a filmet látta. (Igen, a filmet! Annyira várom már! :D) 
A tervek szerint Cassie Clare hírportálként is működik majd, azaz mindig aktuális lesz, de szeretném, ha sikerülni az információs szolgáltató részt is kialakítani. Erről nem szeretnék többet elárulni, mert még nem tudom, mennyire megvalósítható, amit szeretnék, illetve ha igen, akkor legyen meglepi! :D

Csak szeretném, ha tudnátok, hogy dolgozunk az ügyön, és én nagyon-nagyon bizakodó és izgatott vagyok! :D

Ennek ellenére sosem lehet együtt elég kreatív elme, szóval ha van valamilyen ötletetek, hogy mit szeretnétek látni az oldalon mindenképp, írjátok meg nekem akár emailben (mihoczym@freemail.hu), akár itt hozzászólásban! :D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése