A szürke ötven árnyalata film

Sziasztok!

A napokban félelmetes mennyiségű "hír" és pletyka jött ki arról, hogy kik is játsszák majd A szürke ötven árnyalata filmben a két főszereplőt. Persze Christian mindenkit jobban érdekel, de Anastasiával kapcsolatban is felmerültek érdekes nevek.

A legfrissebb infók szerint előbbi szerepre Ian Somerhalder a legesélyesebb, aki már többször nyilatkozta is, hogy szívesen bújna a kétes szexuális ízléséről híressé vált üzletember bőrébe. A könyveket már olvasta is, és gyakran nyilatkozik is róla. Ráadásul rajongói favoritnak is számít. 

Ami Anát illeti, a legújabb pletyka, hogy Emma Watson játszhatná a fiatal lányt, akit "táncba" visz a szívtipró Christian. A Harry Potter rajongók körében ez elég nagy visszhangot váltott ki, hiszen ha összejön a dolog, érdekes lenne a könyvmoly Hermionét ezúttal a könyvtár helyet khm... játszószobában látni.

Közben a film producerei a héten a Twitteren reagáltak a pletykákra. Állításuk szerint Emma jelenleg nem tárgyal Anastasia szerepéről, és mielőtt bármilyen szereplőt kiválasztanának, szükség lesz egy íróra és egy rendezőre. Tehát amíg ezek nincsenek, nem igazán lehet hinni a nagy portálokon megjelenő cikkeknek. (Személyes megjegyzés: Nem tudom, mi van mostanság, de annyi a kamu hír, hogy az megdöbbentő. Ilyenkor kifejezetten mérges vagyok az újságírókra, hogy ilyeneket le mernek írni.)

Mindenesetre mindkét szerep kapcsán több név felmerült már. A teljesség igénye nélkül:

Christian szerepére: Robert Pattinson, Jessie Pavelka, Ian Somerhalder, Colin Egglesfield és Alexander Skarsgard

Anastasia szerepére: Kristen Stewart, Lyndsy Fonseca, Mila Kunis, Minka Kelly, Emma Watson, Ashley Greene, Lucy Hale, Elizabeth Olsen and Nina Dobrev
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése