A plakát

Sziasztok!

Egy rajongó csodálatos animációt készített az első hivatalos Csontváros poszterből. Íme:És akkor néhány szó a plakátról, poszterről vagy akárhogy hívjuk is, amit kaptunk. :)

A fekete-arany színkombináció klasszikus, és tökéletesen illik az Árnyvadász világhoz. Az aranyról tudjuk, hogy köze van az Árnyvadászokhoz, hiszen ez a színe a menyasszonyoknak is. A feketéről pedig nem is kell szót ejteni. Ki ne emlékezne rá, aki olvasta a Csontvárost? Tudjuk, hogy a fekete jobban áll az Árnyvadászoknak, mint az ellenségeik özvegyeinek. :P

Na de nem is erről akartam szót ejteni leginkább, hanem az O betű szerepét betöltő rúnáról. Merthogy bizony az egy rúna, méghozzá az angyali erő rúnája, az a rúna, amelyet minden Árnyvadász magán visel. Sok rajongó már ki is kiáltotta a hivatalos rajongói rúnának, és úgy tűnik, a Sony is követi a példájukat. :) Lehet, hogy ez lesz majd Jamie tetkója is?
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése