Clockwork Princess részlet

Sziasztok!

Újabb részletet kaptunk a Clockwork Princessből, ezúttal Magnusszal és Willel a főszerepben. :)

"- Ha Jem meghal, nem lehetek Tessával - mondta Will. - Mert olyan lenne, mintha arra vártam volna, hogy meghaljon, vagy mintha élvezném a halálát, mert akkor enyém lehet. És én nem leszek ez az ember. Nem fogok hasznot húzni a halálából. Úgyhogy élnie kell. - Leengedte a karját, az ingujja véres volt. - Ez az egyetlen módja, hogy ebből bármi is érjen valamit. Másképpen csak...
- Értelmetlen, szükségtelen szenvedés és fájdalom? Nem hiszem, hogy segítene, ha elmondanám, hogy ez az élet. A jó szenved, a gonosz virágzik, és minden ami halandó elmúlik - felelte Magnus. 
- Én többet akarok - jelentette ki Will. - Te elérted, hogy többet akarjak. Te megmutattad, hogy csak azért voltam átkozott, mert azt választottam, hogy elhiszem, az vagyok. Azt mondtad, van lehetőség, értelem. És most hátat fordítanál annak, amit teremtettél."“If Jem dies, I cannot be with Tessa,” said Will. “Because it will be as if I were waiting for him to die, or took some joy in his death, if it let me have her. And I will not be that person. I will not profit from his death. So he must live.” He lowered his arm, his sleeve bloody. “It is the only way any of this can ever mean anything. Otherwise it is only —”
“Pointless, needless suffering and pain? I don’t suppose it would help if I told you that was the way life is. The good suffer, the evil flourish, and all that is mortal passes away,” Magnus said.
“I want more than that,” said Will. “You made me want more than that. You showed me I was only ever cursed because I had chosen to believe myself so. You told me there was possibility, meaning. And now you would turn your back on what you created.”


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése