Ne higgyetek az IMDb-nek!

Sziasztok!

Vagy legalábbis ne mindig. Az IMDb-t bárki szerkesztheti, szóval nem mindig igaz, ami rajta van. Most éppen ez jelent meg, és rengeteg rajongó kezdett ujjongani:


Cassie egyelőre nem reagált, de szerintem hamarosan fog.

Mindenesetre szeretném leszögezni, hogy 90%, hogy a dolog kamu.

Gaspard Ulliel az egyik rajongói favorit volt Alec szerepére, de Cassie hamar leszögezte, hogy nem lesz Alec, a francia akcentusa miatt. Azóta pedig azt is tudjuk, hogy a színész, aki majd Alecet játssza brit, ő pedig nem az. (A többi apróság sem stimmel rá, de ez a legnagyobb érv.)

Ami pedig Ben Barnes castingját illeti... Emberek, gondolkozzunk, mielőtt cselekszünk! Sebastian nem szerepel a Csontvárosban, majd csak az Üvegvárosban tűnik fel! Miért választanák már most ki, amikor direkt nem választottak még Maxot sem, de pl. Maiát stb. sem. Még az sem biztos, hogy lesz második film, nyilván nem választanak ki feleslegesen egy színészt egy olyan filmbe, ami nem is biztos, hogy lesz.
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése