Cassandra Clare és Kamper Gergely Robról

Sziasztok!

Az egész választ nem fogom lefordítani (ha nagyon szeretnétek, akkor jelezzétek!), de Cassandra Clare reagált a sok véleményre, amelyek szerint Robert Sheehan nem lesz jó Simon szerepére. 

Lényegében arról írt, hogy amikor az emberek azt mondják, hogy nem úgy néz ki, mint Simon, akkor arra gondolnak, hogy nem úgy néz ki, mint a Simon az ő fejükben. Szerintem ez nagyon igaz, mélyen egyetértek vele, és ez Lilyre és Jamie-re is érvényes. 
Cassie elárulta azt is, hogy ő már régóta kampányt folytatott azért, hogy Robbie játssza Simont, és nagyon örülök, hogy összejött. Talán a legjobb választás szerinte az eddigiek közül.

Ami még talán érdekesebb kérdés, hogy mely jeleneteket próbálta el Lilyvel és Jamie-vel. Cassie erre is válaszolt. Szóval már tudjuk, hogy Robbie a következőkkel nyerte meg Simon szerepét:
Az egyik, amikor először találkozik Jace-szel, a másik pedig az, amikor Claryt és Jace-t csókolózva találja a folyosón. 

Ha valakit érdekel a teljes poszt, itt találja: http://cassandraclare.tumblr.com/post/27263802072/robbie-simon-casting-stuff

--------------------------------------------------------------

Illetve még egy apróság. Kamper Gergely, aki Cassandra Clare könyveit magyarra fordítja, szintén reagált a Facebookon arra, hogy Robert játssza majd Simont. Utólagos engedelmével bemásolom:

"hát ha fele olyan zseniális lesz, mint nathannek a misfitsben, már cefet jó lesz. mongyuk a két szerepnek a leghalványabb köze nincs persze egymáshoz, de azért színész, hogy el tudja játszani."
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése