Káosz borító

Sziasztok!

Gondolkoztam rajta, hogy mennyire fejezzem ki itt is a felháborodásomat, vagy tartsam meg magamnak, de úgy döntöttem, miért is ne? Végül is vállalom a véleményem, és kíváncsi vagyok a tiétekre.

Nem tudom, mennyien olvastátok a Delírium című könyvet Lauren Olivertől. Ha még nem tettétek, akkor pótoljátok, ha pedig igen, akkor remélem, nektek is annyira tetszett, mint nekem. (Mármint mekkora ötlet már az, hogy a szerelem betegség?! Imádom!)

A könyvet magyarul a Ciceró adta ki, hamarosan pedig következik a második rész is. A nekem nagyon tetsző borítót már az első rész esetében sem vették át, de azzal még csak-csak megbékültem.

De most már nyilvános a második rész borítója, és szerény véleményem szerint pocsék. (Bocs, Ciceró!) Amúgy sem szerettem bele, de mondjuk még egy más témájú könyvnek esetleg elmenne. De ehhez szerintem nagyon rossz választás. 

Mutatom:



És akkor csak hogy még nagyobb legyen a kontraszt, mutatom az amerikai borítót is:




Na, erre találjon valaki magyarázatot. A második szerelmes első látásra, az elsőt pedig tuti nem venném meg. (Na persze ha nem tudnám, hogy milyen jó könyv.) Az elsőt bujtatnám a polcomon, a másodikkal dicsekednék.

Megértem, hogy nem vették át az eredetit, mert gondolom, drága lett volna. De olyan szép borítók készülnek már itthon is, elég csak megnézni a Vörös Pöttyös Facebook oldalán az olvasók által készített borítókat. 

Fáj a szívem ezért a könyvért... :( Vagyis a borítóért.

Ti mit gondoltok?

U.i.: Az meg már csak hab a tortán, hogy a címmel sem vagyok teljesen elégedett. xD
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

3 megjegyzés :

  1. Hát öhm tényleg elég gázul néz ki!!! XD

    VálaszTörlés
  2. Azt most inkább nem mondom, hogy örülök, hogy egyetértünk. Mert fáj a szívem érte... :(
    De mondjuk azért az vigasztal, hogy nem csak én gondolom így. Borzalmas.

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Most olvasom az első részt, a felénél tartok, de már megvett magának az írónő :D A Delírium magyar borítója nem rossz, de ez a második részé... szörnyű, borzalmas, és még tudnék sorolni jelzőket, de inkább nem írom le...
    Remélem a tartalom majd kárpótol :)

    VálaszTörlés