Ki lesz Magnus?

Sziasztok!

Korábban már írtam a rajongók néhány jelöltjéről (http://deszy-diary.blogspot.com/2011/06/magnus-korkep.html), ám azóta nem csak sok újat megtudtunk róla, de valóban meg is kezdődtek a castingok. És hogy mégis kik indultak eddig a szerepért?

Íme a legújabb körkép:


Ross Butler

Ross Butler maga írta ki a Twitter oldalán, és egy képet is megosztott:



Őt támogatja egy Twitter bejegyzésben például Courtney Love:



Shannon Kook


Ő már régóta a rajongók egyik jelöltje a szerepre.







Simon Raymond


Szintén Twitter bejegyzéseiből tudjuk, hogy ő is szeretné eljátszani a boszorkánymestert.



Ben Cho

Ben arról ír, hogy Magnus szerepe az egyik legérdekesebb, amiért eddig ringbe szállt castingon. Ő is megosztott magáról egy képet is Twitteren.



Osric Chau

Szintén Twitteren beszélgetett Magnus szerepéről Osric Chau.




Nos, egyelőre róluk tudjuk tehát, hogy voltak meghallgatáson Magnus szerepéért, de természetesen nem kizárt, hogy lesznek még többen is. 

Bevallom, a filmes munkáikról nem sokat tudok, de a külső alapján nekem Ross Butler és esetleg Shannon Kook tetszene a legjobban. A többiekben valahogy nem érzem a Magnus temperamentumot a képek alapján, és külsőleg is ők illenek hozzá szerintem a leginkább.

Szerintetek?
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

2 megjegyzés :

  1. Ross Butler és Shannon Kook tényleg tökéletes lenne Magnus szerepére. Butler helyes,míg Kook elég érettnek néz ki(figyelembe véve hogy hány éves is Magnus).
    Az viszont zavar hogy még semmiben sem láthattuk a játékukat.
    Remélem tudják hogy mibe vágják bele a fejszéjüket,mert ha minden jól meg az összes részt megfilmesítik :)
    Ami az előzménysorozattal 9 film!
    Magnus pedig kulcsfontosságú szereplő.
    Huh ennél a pontnál már csak reménykedni tudok! :D

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Nekem is ők tetszenek, úgyhogy akkor egyetértünk. De azért is írtam, én nem tudok a színészi képességeikről semmit, szóval majd ők döntenek.
    De amúgy ahogy nézegettem, az utolsó fiút inkább Jemnek tudnám elképzelni... Bár az ázsiaiak közti különbségben nem vagyok annyira képben.
    Magnusnak (mm a színésznek) van ilyen szempontból talán a legnehezebb dolga, hiszen amellett, hogy alapból homoszexuális jeleneteket is be kell vállalnia, tisztában kell lennie valóban azzal is, hogy ő minden részben szerepel. Lehet, hogy ezért is válogatják ennyire hamar.

    Pussz:
    Deszy

    VálaszTörlés