Összejöttek a sorozatban egy párt alakító dublőrökA dublőrökkel hajlamosak vagyunk nem foglalkozni. Nem adják arcukat a filmhez, a nevük mindig csak lábjegyzetben szerepel, pedig az ő feladatuk is nagyon fontos. A Trónok harca kapcsán idén már rivaldafénybe került Lena Headey dublőre, aki egy igen kemény jelenetben helyettesítette a színésznőt. Most pedig Emilia Clarke és Michiel Husiman dublőreiről szólnak a cikkek, bár egészen más okból. 
A filmben Daenerys és Daario Naharis pikánsabb jeleneteit eljátszó dublőrök ugyanis a való életben is egymásra találtak! Rosie Mac és Ignacio Blanco a Trónok harca forgatásán találkoztak először, és a munkálatok során nagyon közel kerültek egymáshoz. Azóta a kapcsolat még jobban elmélyült, és együtt követik tovább sorozatbéli karaktereik sorsát. 
Forrás
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése