A Harry Potter és a Trónok harca gonoszai rokonok!Tegnap futottam bele egy nagyon érdekes információba. Semmi több, pusztán érdekesség, de annak nagyon jó. 

Emlékeztek még a fiúra, aki a Félvér hercegben a fiatal Voldemortot alakította? Nem jutott neki túl nagy szerep, és mindenki Ralph Fienessre, és a legfiatalabb Voldemortot alakító unokaöccsére koncentrált. De azért ott volt a horcroxok rejtélyét kutató Tom Denem is, akit Frank Dillane alakított. 


És ott van a Trónok harca mostani évadának egyik legantipatikusabb szereplője: a befolyásolható, és a hatalomért még saját lánya életét is feladni kész Stannis Baratheon. Akit pedig nem más alakított, mint Stephen Dillane. 


Bár lehet, hogy a hasonlóság nem szembetűnő, bizony apáról és fiáról van szó. Úgy tűnik a gonoszság tehetség családban marad.

Forrás
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése