Mi? Érkezik a Szerelmünk lapjai tévésorozat?


A Nicholas Sparks könyvéből készült Szerelmünk lapjai film már igazi klasszikusnak számít a romantika rajongóinak körében. Ryan Gosling és Rachel McAdams párosa tökéletes együtt a képernyőn, nem véletlenül, hiszen az életben is egy párt alkottak egy ideig. A sztori pedig romantikus és szívfacsaró egyszerre. 


Nem csoda hát, ha a sikerét újra meg akarják lovagolni. A CW sorozatot készít a történetből. A hírek szerint a sorozat a második világháború után játszódik majd, és teljes egészében szemet huny a másik szál fölött, ami miatt a történet a címét is kapta. Nem kapunk majd idős Noah-t és Ellie-t. 

Kapunk viszont egy szerelmespárt, akik igyekeznek felépíteni a jövőjüket, a második világháború miatti problémák közepette. Állítólag szó lesz rasszizmusról és mindenféle gazdasági és társadalmi problémák előkerülnek majd Noah és Ellie történetének ezen feldolgozásában. Már azt is rebesgetik, hogy a gyermekeik is bekerülhetnek a képbe...

Őszinte leszek: én nem vagyok túl boldog ezzel a hírrel. A Szerelmünk lapjait imádom, a filmet jobban, mint a könyvet, de ezesetben ez lényegtelen is. Ugyanis az igazán varázslatos a történetben a szerelmesek egymásra találásának története, és végül a könnyfakasztó keret, ami bizonyítja, hogy egészen halálig tartott és valóban minden akadályt legyőzött. 

Ráadásul szinte 100%, hogy sem Rachel McAdams, sem Ryan Gosling nem tér vissza a főszerepekre, ez pedig még egy feketepont. (Még akkor is, ha ez nem a tévések hibája.) 

Picit olyan érzés, mintha le akarnának húzni még egy bőrt egy korábbi sikerről, mindenféle alap nélkül. Valószínűleg erről is van szó, nem többről...
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése