Hivatalos: Orlando Bloom visszatér a Karib-tengerre!


Korábban már felreppentek hírek azzal kapcsolatban, hogy Orlando Bloom visszatér-e a Karib-tenger kalózai ötödik részére, de eddig semmi sem volt hivatalos. Most azonban már biztos: Will Turner megint a habokat szeli majd! Ezt a Disney ma jelentette be a D23 Expon. 


A hírek szerint fontos szerepe lesz majd Will és a fia kapcsolatának, de hogy vajon pontosan hogyan, amikor Will átvette Davy Jones helyét, nem szól a fáma. 

A sztoriról mindenesetre már tudunk egyet-mást. 

Jack Sparrownak - elnézést, Jack Sparrow kapitánynak - ezúttal régi ellenfelével, Salazar kapitánnyal (őt alakítja Javier Bardem) kell majd szembenéznie, aki halálos szellemkalózok vezére, és megszökik az Ördög-háromszögéből (tudjátok, Bermuda-háromszög), és meg akarja ölni az összes kalózt... beleértve Jacket is. Jack egyetlen reménye a túlélésre Poszeidón szigonya, ami teljes uralmat biztosítana számára a tengerek felett. 

Lehetséges lenne, hogy itt jön majd be a képbe Will? Hiszen ha Jack uralma az egész óceánra kiterjed, akkor lehetősége lenne akár Will felszabadítására is. Vagy csak én akarom nagyon neki azt a happy endet? Főleg miután a szívemet kifacsarta a Karib-tenger kalózai 3. extra jelenete. 

Ha még nem láttátok: 


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése