Új A marsi - Mentőexpedíció videó!


Felkerült egy új videó A marsi c. könyvből készülő filmhez. A Mentőexpedíció új videójában egy pszichológus hallgatja az Ares 3 küldetés tagjait, miután tíz napra bezárták őket egyedül. Arra kíváncsi, ki hogyan reagált.


Ez egyrészt azért vicces, mert mi már tudjuk, hogy Mark Watney ennek sokszorosát tölti majd el a Marson, valóban egyedül. Másrészt a szereplők is nagyon viccesek - mind, persze nyilván Watney-t a legkönnyebb megkedvelni. Szerencsére a videóban is hozza a stílusát, és az egyik kedvenc részemet emelték ki a könyvből róla. Igaz, ez a mondat tőle ott egy kicsit más szituációban hangzik el, de azt úgy nehéz lett volna filmen megoldani, így viszont legalább valamilyen formában mégis láthatjuk. Nem lövöm le a poént, nézzétek meg a videó!

A film október 1-jén kerül a mozikba, szóval már nem kell rá sokat várni. Viszont addig is elég idő van arra, hogy még elolvassátok a könyvet. 


Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése