Újabb Percy Jackson szereplő

Sziasztok!

Újabb szereplőt sikerült kiválasztania a Percy Jackson második részén dolgozó válogatóknak. Ezúttal Árész, a háború istenének lányát sikerült megtalálni.

Őt pedig nem más fogja alakítani, mint Leven Rambin, akit ismerhetünk már akár a Grace klinikából (Mark Sloan lánya), de ha abból nem is, az épp most futó Hunger Games - Az éhezők viadala filmben ő játssza az első körzet üdvöskéjét, Glimmert. 

Ilyen szempontból tehát ideális választás a szerepre: fut vele a szekér, az arcát már mindenki ismeri, és épp jó kondiban is van a viadalra való felkészülés után. A stílusa is tökéletes, Leven Rambin eddig mindig tökéletesen hozta a fennhéjázó karaktereket. Nekem egy problémám van csak vele: Most komolyan, így képzeljük el egy hadisten lányát? Én nem igazán. De majd meglátjuk!

 Már írtam az új Percy Jackson filmről többször is, ha esetleg lemaradtatok róla, hogy ki lesz az új Hermész és az új Kheirón, akkor katt: http://deszy-diary.blogspot.com/2012/03/ujabb-percy-jackson-szereplo.html és http://deszy-diary.blogspot.com/2012/03/az-uj-percy-jackson-film.html.
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése