Cassandra Clare nem Árnyvadászos könyve

Sziasztok!

Ha a külföldi oldalakat is olvasgatjátok, és azt hiszem, egyszer én magam is írtam róla, mindenesetre ha nem is, akkor most megtudjátok... Cassandra Clare nagyon jó barátságban van Holly Black írónővel, és gyakran előfordul velük, hogy még egymás karaktereit is beleírják egymás könyveibe. Így fordult elő pl. Holly egyik könyvében a Tünderek királynője, egy másikban pedig egy Jace nevű srác, aki azt képzeli magáról, hogy angyal.

A lényegre térve, többen kérdezgették már Cassandra Clare-től, hogy fog-e valaha, vagy legalábbis a közeljövőben olyan könyvet írni, amely nem Árnyvadászokról szól. Nos, megérkezett a válasz. Igen.

Méghozzá nem is egyet, és nem is egyedül, hanem egyből egy öt részes sorozatot és Holly Blackkel összefogva. Bizony ám, szóval Holly Black és Cassandra Clare rajongók, figyelem! Új könyvek várhatóak!

A könyvsorozatot úgy harangozták be, hogy a middle grade korosztálynak fog szólni, azaz a 8-12 éveseknek. Az első könyv 2014-ben jelenhet meg, és a címe Iron Trial, azaz valami olyasmi, hogy Vas Próba. (Tudom, elég érdekesen hangzik magyarul, jobbat nem tudtam rá.) Egyébként pedig Cassie-től megszokottan egy fantasy sorozat lesz. 

Most sajnos mennem kell, de ígérem, hozok ma még további részleteket. :)
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
  Blogger Comment

2 megjegyzés :

 1. Hát öööö, én 22 éves vagyok, de ettől függetlenül lehet, hogy elolvasom majd ez a sorozatot, mert imádom, ahogyan Clare ír :D

  VálaszTörlés
 2. Szia!

  Én 21 vagyok, de én is el fogom olvasni, mert én is imádom. Ráadásul amilyen beszélgetéseket megosztott Hollyval kapcsolatosan, sziporkázóak együtt. :)

  Pussz:
  Deszy

  VálaszTörlés