Anna Paquin várandós!

Sziasztok!

Aki nézi a True Blood - Inni és élni hagyni című sorozatot, az valószínűleg pontosan tudja, ki is az az Anna Paquin. Akik mégsem tudják, azoknak mondanám, hogy ő alakítja a sorozat főszereplőjét, Sookie Stackhouse-t, de ő volt például az X-men sorozatban Vadóc is, kislányként pedig Oscar díjat is nyert.

Azt már régóta tudni, hogy a szerelem közte, és sorozatbéli partnere, a Billt alakító Stephen Moyer között nem csak a vásznon, hanem azon kívül is dúl. Hiába a korkülönbség, ők ketten tökéletes párt alkotnak, nem sokkal később az eljegyzésüket is bejelentették, és már ki is mondták a boldogító igent. 

Most újabb örömhír érkezett velük kapcsolatban. A pár első gyermekét várja! A hírek szerint Anna 12 hetes terhes, és a barátaik által elmondottak alapján Anna nagyon boldog, hogy anya lesz, Stephen pedig elképeztően izgatott. Stephennek egyébként már van két gyermeke előző kapcsolataiból, egy lánya, Lilac és egy fia, Billy.
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése