Jamie és az izom

Sziasztok!

Egy korábbi bejegyzésben már olvashattátok (és hallhattátok a szájából is :D), hogy Jamie Campbell Bower, a filmbéli Jace-ünk heti hat napot edz, hogy formába hozza magát, mire jön a Csontváros forgatása. (Ha esetleg lemaradtatok róla: http://deszy-diary.blogspot.com/2012/04/jamie-mar-edz-jace-szerepere.html)

Nos, ma hivatalossá vált, hogy Jamie nem csak simán edz, hanem bizony a protein shake-ek segítségét is igénybe veszi. Hogy honnan tudjuk? Íme Jamie Twitter bejegyzése:Nos, ez alapból szerintem nem probléma, sőt, egy olyan vékony alkatú srácnak, mint amilyennek Jamie is látszik, egy kis plusz segítség sosem árt, ha valóban izmos árnyvadásznak akar kinézni. Mindenesetre csak remélni tudom, hogy Jamie érzi, hol a határ, és nem egy felfújt izmú Jace-t kapunk. Én mindenesetre bízom benne, hogy érzi a határokat! :D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése