Josh Hutcherson szerint nem az övék lesz a legjobb csók

Sziasztok!

Az MTV Movie Awardson, mint azt bizonyára sokan tudjátok is, minden évben kiosztják a legjobb csók díját is. Az utóbbi években mindig Robert Pattinson és Kristen Stewart nyertek, és mindig sikerült valamivel úgy meglepni a kedves közönséget, hogy annak soha ne legyen csók a vége. Már csak ezért is sokan várják idén a díjátadót, hogy végre elcsattan-e az a bizonyos.

Nos, ehhez azonban előbb meg is kell nyerni azt a díjat, és idén lehet, hogy komoly vetélytársuk akadt a Hunger Games filmben tündöklő Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson személyében.

Egy interjúban erről kérdezték Josht:


Josh a következőt mondta, ha esetleg valaki nem tud angolul:

"I don’t know, they had a great kiss! [Rob and Kristen's kiss] was so passionate. Ours was like — I was on my deathbed, wasn’t very sexy. I don’t know, we’ll see. Maybe. I’d be so lucky. One can only hope!"

"Nem tudom, az ő csókjuk nagyon jó volt. (Mármint Robé és Kristené.) Olyan szenvedélyes volt. A mienk - a halálos ágyamon voltam, nem igazán volt szexi. Nem tudom, meglátjuk. Talán. Szerencsés lennék. Reménykedni lehet!"


Én mindenesetre meglepődnék, ha a Twilight rajongók hagynák, hogy Rob és Kristen épp az esküvői csókjukkal ne nyerjenek. És ehhez még adjátok hozzá a várakozást, ami azt övezi, hogy lesz-e csók a díjátadón. (Bár afelől kétségem sincs, hogy valami őrültséget Jen és Josh is kitalálnának, amennyit mókáznak a kamerák előtt.) Mindenesetre egy jelölés azért befigyelhet! :D
Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése