Amerikai Pite - A találkozó

Sziasztok!

Tegnap volt szerencsém megnézni az Amerikai pite legújabb részét. És mielőtt abbahagynátok az olvasást a ki tudja, hányadik rész hallatán, leszögezném, hogy imádtam! Betegre röhögtem magam rajta!

Nos, azoknak, akik nem követték a folytatásokat elmondanám, hogy ez nem a legutolsó Amerikai pite film folytatása, hiszen ki tudja, hány részt csináltak még, ami Stiffler öccséről, unokatestvéréről, és ükapja testvérének dédunokájáról szólt. (Na jó, utóbbiról nem tudok. xD) De ez a film nem ezeknek a folytatása, hanem tulajdonképpen a negyedik résznek tekinthető, de ha eltekintünk az esküvőtől, tulajdonképpen az első rész közvetlen folytatásának is tekinthetjük. 

A történet szerint a régi, 99-es évfolyam összegyűlik, hogy megünnepelje, hogy 13 év telt el az érettségi óta. Közben mindegyikük élete megváltozott: Jim elvette Michelle-t, van egy fiuk, és bizony problémák vannak a szerelmi életükkel. Ostreicherből tévébemondó lett, és nők ezrei üldözik autogramokért, haza pedig egy dögös modell várja. Kevinnek felesége van, és afféle otthonülő papucsférj lett belőle, Finch pedig szőrén szálán eltűnt. Stiffler élete változott meg talán a legkevésbé, ő még mindig próbál a régi partiarc maradni, de inkább kevesebb, mint több sikerrel. Felbukkan Heather és Vicki is, na meg Jim papája és Stiffler mamája meg sokan mások. Tényleg mindenki visszatér az eredeti részből, és ettől lesz az egész zseniális!

Sok poén a régiekre utal vissza, de azért akadnak újak is. Mindenesetre ez egy igazi röhögős-nosztalgiázós film. Egyrészt nosztalgiázol az első film miatt, másrészt a saját gimis éveid miatt. Én még csak 21 vagyok, de ott ültem a végén, annak teljes tudatában, hogy öregszem. Kemény felismerés volt...

Mindenesetre fájt a hasam a rengeteg nevetéstől, mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet. 

Addig is íme egy kis akkor és most:
















Oszd meg Google Pluson

A szerző: Deszy

Deszy a bloggerkedést fanfictionökkel kezdte, azután hamar más területre nyargalt. Jelenleg könyves blogot vezet, Cassandra Clare rajongói oldalát, előzeteseket feliratoz, és próbál képben maradni a kedvenc színészei és sorozatai tekintetében is.
    Blogger Comment

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése